//
Luet
Markkinointi

Vähän uutta ja vähän vanhaa


Kun asuntomarkkinat ovat hiljentyneet, pitää asunnon myynnissä ottaa käyttöön uusia tapoja. Itse olen myymässä omaa asuntoani. Normaalin välittäjän lisäksi käytän myynnissä perinteisestä tavasta poikkeavia tapoja.

 1. Tein asunnosta blogisaitin . Sivustolle on tullut jo yli 500 kävijää viikossa. Koska asunnon ostajan löytäminen on kuin neulan etsiminen heinäkasasta, niin mitä useampi asunnon löytää sitä todenäköisempää on sen myyminen.
 2. Mainostin Facebookissa viisi päivää suurella rahalla eli  16 $ edestä.  Sen avulla noin 250 ihmistä kävi sivuilla.
 3. Viestitin kavereilleni sekä perinteisen sähköpostin että Facebookin ja Linkedin palvelun kautta aikeistani myydä asunto.

 Vasta viikko on takana, mutta moni on löytänyt sivuston. Kokeilin hakua ”osta asunto” tai ”kysymyksiä asunto”, niin Googlen hakutermillä päästään ensimmäiselle sivulle. Samoin sivuni löytyy Google blog searchista ja se on linkitetty muutamalle sivulle, esim. Ihmiskunta blogille, jossa on huomattu ideani.

Nyt se tärkein kysymys : oletko jo myynyt asunnon? Vastaus en vielä, mutta uskon että myynti ei ainakaan vähene minun omasta työni takia. Kun asunnon myynti etenee, niin kirjoitan tänne lisää ideoita kuinka myynti tapahtui. Jos tämä toimii, niin siitä voidaan monistaa hyvä tapa jonkin muun tuotteen myyntiin. Esimerkiksi olen ajatellut että oman vanhan pankki.vox.com saittini siirrän tänne ja alan myymään sitä kautta valikoiduille asiakkaille maksuliikennepalveluja ja tukea palveluiden käyttöönotosta.

Tärkeää on levittää tietoa tehokkaasti, sillä vaikka myytävä tuote olisi kalliskin, niin joku sen aina ostaa.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

2 thoughts on “Vähän uutta ja vähän vanhaa

 1. Nyt on lähes 800 käyntiä asunnonmyynti blogilla ja tällä viikolla 3 yksityisnäyttöä. Ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta hyvälle näyttää

  Posted by Larvala Antti | helmikuu 16, 2009, 7:18 pm
  • Nyt tuli sitten todistettua että kova työ yhdessä järkevän suunnittelulla tuottaa tulosta. Jos asunnon myynti on nykyään hidasta, niin minä sain asunnon myytyä alle kahdessa kuukaudessa. Olen tänään hyväksynyt ostajan tarjouksen ja myyn asunnon eteenpäin seuraavalle perheelle. Kaikki ovat tyytyväisiä. Suosittelen omaa aktiivista toimintaa, vaikka käyttäisi välittäjää. Jos sinua kiinnostaa kuinka tein sen, niin ota yhteyttä ja kerron lisää. Paljon vielä kikkoja jäi varastoon.

   Posted by Larvala Antti | maaliskuu 24, 2009, 6:58 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

helmikuu 2009
ma ti ke to pe la su
    Maa »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: