//
Luet
Markkinointi

Normaalia tuotesuunnittelua


Sain viime viikolla kaveriltani todella hauskan videon. Nauroin kippurassa videolle, sillä tälläistä tuntuu olevan niin monen tuotteen suunnittelu ja markkinointi. Eilen olin seminaarissa, jossa tuntui, että esiintyjät ottivat todesta tuon videon sisällön. He puhuivat maksuliikenteestä niin teknisenä asiana että salin reilun 70 ihmisen joukossa oli vain maksimissaan 4,  jotka ymmärsivät asian, ja heille tuo esitys ei tuonut mitään tukea omaan työhönsä.

Mikä siinä on että kaikki haluavat brassailla teknillisillä osaamisellaan etteivät ymmärrä, että lopullinen asiakas ei edes välitä ostaa tuotetta. Saman asian olen huomannut sekä pankissa kuin rautakaupassa, puhumattakaan elektroniikkakaupasta. Puhutaan tuotteen tekniikasta kun pitäisi puhua mitenkä tuote ratkaisee asiakkaan ongelman.

Ota yhteyttä,  jos mietit oman maailman parhaan teknisen tuotteen markkinointia. Annan mielelläni minun mielipiteen esityksellesi. Pienellä rahallisella korvauksella voit ehkä myydä hiukan enemmän sinun omaa Absolutely Fuck..g Piece of  Sh.t tuotettasi.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

One thought on “Normaalia tuotesuunnittelua

  1. On varmaan niin että ihmisellä on luontainen halu osoittaa oman tietämyksen taso. Tavallinen myyjä pääsee pätemään työssään kertomalla tuotteen teknisistä ominaisuuksista vastapuolelle joka ei varmaan tiedä murto-osaakaan asiasta. Hyvät myyjät erottaa juuri siitä että he puhuvat vähemmän ja kuuntelevat enemmän ja välttävät omalla osaamisella brassailua – sehän saa asiakkaan tuntemaan itsensä tyhmäksi ja aivan varmaan vähentää myyntiä.

    Sinänsä koomista että nämä on ihan perusasioita ja varmaan kaikkien myyjien tiedossa. Kiusaus brassailuun on vaan niin kova että järki jää siinä vaiheessa usein sivuun.

    Posted by tuomo | Touko 13, 2009, 9:02 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

Virhe: Twitter ei vastaa. Odota muutama minuutti ja lataa sitten tämä sivu uudelleen.

Touko 2009
ma ti ke to pe la su
« Huh   Kes »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: