//
Luet
Yleinen

Mistä ideat syntyvät?


Jokaisella meistä on tapoja kehittää uusia ideoita. Yhtä ja oikeaa tapaa ei ole. Tosin väitän, että kohtuudella nautittuna viiniä tai olutta, voi olla posiitivinen vaikutus uusiin ideoihin. Tosin usein määrä ei jää kohtuuteen tai aamulla ideoita ei joko muista tai ei halua muistaa.

Minulle ajatukset tulevat usein lukiessa tai katsellessa esityksiä.Myös illalla sängyssä vain odotellessa unta, kun mieli on rauhallinen.  Normaaliin lukemistooni kuluu ei niin muodikas Harvard Business Review. Sieltä saa ideoita, joita hyvin suodattamalla voi siirtää omaan itsensä johtamiseen. Toinen hyvä lähde ideoiden saamiseen on joko eri alojen ammattikirjallisuus tai sitten kaunokirjallisuus. Itse otin pitkästä aikaa uudelleen luettavaksi Lokki Joonatanin, ja taas ajatus sai siivet.

Kolmas ideoiden lähde on utelias mieli. Riittää kun katselee junamatkalla ja normaalin työmatkan ohessa ympäristöä ja miettii miksi joku tai jokin toimii toisin kun itse sen uskoisi toimivan. Tosin, jos maailma tuntuu niin kylmältä paikalta tutustua fyysisesti, niin netissä on hyvä paikka, josta löytää uusia ideoita ja pohdinnan arvoisia asioita. Käykää ihmeessä TED (Technology, Entertainment, Design) sivustolla ja katsokaa vaikka oheinen video, missä kerrotaan kuinka emme enää hae palveluita vaan elämyksiä. Sieltä löytyy myös hyvä juttu kuinka sanomalehtiä voidaan pelastaa. Puolalainen kaveri kertoo sen hän näkökulmastaan hienosti.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

Touko 2009
ma ti ke to pe la su
« Huh   Kes »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: