//
Luet
Yleinen

Osa isoa kokonaisuutta vai yksittäisiä osia


Muuttomatkalla kohti uutta kotia tuli kokeiltua puhelimeni GPS-karttaominaisuutta. Ostin siihen lisäkartan, jotta tuntemattomilla teillä minulla olisi kaksi kartanlukijaa samaan aikaan. Reitin olimme suunnitelleet etukäteen, jotta liikaa sähläystä ei tulisi. Kaiken piti olla kunnossa.

Todellisuus oli sitten hiukan erilainen. Puhelimen GPS ei saanut kunnolla yhteyttä satelliittiin ja katosi aina jos oli edes hiukankin pilvistä. Samoin tarkkuus katosi ja ohjelmisto kertoi minulle moottoritiellä, että nyt pitää tehdä U-käännös paikoissa, joissa onnettomuus olisi enemmän kuin todennäköinen.

Sama ohjelmisto on myös uudessa kotikaupungissa temppuillut niin usein, että päätin, että ostan laitteen minkä päätehtävä on vain neuvoa perille, ei mitään muuta. Nyt olen selvinnyt uusiin paikkoihin ilman suurempia haavereita ja saanut jopa vinkkejä kuinka välttää ruuhkaa.

Joskus tuntuu siltä, että monen kannattaa ostaa sellaista mikä tekee vain ja ainoastaan sitä mitä laite/firma osaa parhaiten. Tosin tällöin joutuu ostamaan monesta paikasta yksittäisiä osia. Harvoin moniosaajat osaavat tehdä kaikkea hyvin. Näin olen huomannut asian olevan pankeissa, tavarataloissa, matkapuhelimissa jne.

Sen takia minkäkin autan firmoja rakentamaan nettisivuilleen parhaan mahdollisen maksuliikennejärjestelmän. Sen osaan parhaiten. Kaiken muun minä ostan muilta ammattiosaajilta. EN lähde neuvomaan verotukseen liittyvissä asioissa tai suunnittelemaan graaffista ilmettä.

Nyt kysymys kuuluu, mitä sinä osaat niin hyvin, että voisit olla minun alihankkija, jotta voimme yhdessä tarjota parempaa suurta palettia uusille verkkokaupoille kuin isojen nettikonsulttitoimistojen keskinkertaiset tekijät. Todellisuus on näissä firmoissa, että heidän huiput tekevät vain isoimpien asiakkaiden hommia ja keskinkertaisuudet tekevät niitä pieniä asiakkaita, joita laskutetaan suurella rahalla.

Laita vinkki minulle joko oheiseen kommenttiosaan tai kirjoita minulle, antti.larvala@cal360d.com.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

elokuu 2009
ma ti ke to pe la su
« Hei   syys »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: