//
Luet
Markkinointi

Online-markkinoinnin optimointi


Olen varmaan löytänyt hyvän hakusanan, sillä yli 1/2 kaikista tänne sivulle eksyneistä hakukoneen (lue Google) tulee hakusanalla avoin valtakirja. Itse olen huomannut että tuo sana hakukoneessa pistää minut ensimmäiselle sivulle hakukoneessa ja vieläpä aika kärkeen.

Tämä ihan hauska asia on pistänyt minut miettimään online-markkinoinnissa hakusanojen optimointia. Kun silloin aikaan ennen tulta ja tulitikkuja tein ensimmäisen nettisivuston, niin ei kukaan puhunut mistään optimoinnista. Kuitenkin aika pian sivustoon laitettiin metatageja, jotka auttoivat hakukoneita löytämään sivuston paremmin. Tosin silloin huomasi, että jotkut tahot varastivat sivun koodiston ja tekivät siitä omansa näköisen. Kuitenkin heillä jäi usein varastaman sivunsa metatagit sisälle ja silloin hakukone ohjaisi ihan toisella termillä väärälle sivustolle.

Olen itse auttamassa ystäväni hänen MBA-lopputyössä verkkokaupoista. Itse olen siinä uskomuksessa, että ostoksen lopulliseen ja positiiviseen päättämiseen kauppiaan kannalta tarvitaan seuraavia asioita; hakukoneessa oikea termi, jolla päädytään hakukoneen ensimmäiselle sivulle. Harva meistä jaksaa etsiä enemmän kuin yhden sivun Googlesta. Kun oikea sivusto on löydetty, pitää tuotteen olla hyvin esillä ja kaikki tarvittavat tiedot kuinka sitä käytetään ja miten sitä käytetään sekä kuinka tilausprosessi toimii. Sitten sivulla jo ihan alussa pitää olla kaikki ne vaihtoehdot, joilla voi maksaa. Jos niitä ei ole, niin kilpailevalla firmalla varmaan on. Harvoin kuluttaja palaa toista kertaa sivulle, jos ensimmäisellä kerralla ei löydy vastausta.Lopuksi tuotteen toimistusaikataulun ja takuun pitää löytyä helposti.

Jos sinä mietit, mitenkä voit optimoida omaa sivustoa, niin ota yhteyttä esim. Klikki.com firmaan ja he osaavat neuvoa lisää. Myös minulla on jotain ajatusta kuinka se voi toimia.

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

syyskuu 2009
ma ti ke to pe la su
« Elo   Lok »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: