//
Luet
Markkinointi

Onko konsultti


miniprinssiOn erittäin yllättävää, että monella meillä on vieläkin usko konsulttien kaikkivoipaisuuteen.

He tulevat ja pelastavat maailman, tai ainakin yrityksesi. No, jos ei nyt yritystä, niin ainakin sinun tehtäväsi. Tai jos ei nyt sitä, niin ainakin esimiehesi nahan. No, ei  nyt liioitella, he pelastavat ainakin oman päivänsä.

Tälläisen kuvan olen saanut, kun olen ollut jommalla kummalla puolella pöytää joko ostamassa tai tarjoamassa palveluja. Satuja voi aina kertoa, mutta ne teot ovat se asia, millä hyvä ja huono erotellaan.

Sen takia olemme yhdessä muutaman muun itsenäisen (jotkut sanovat jopa itsepäisen) yrittäjän kanssa muodostamassa löyhää verkostoa, jonka avulla koitamme aidosti auttaa yrityksiä tekemään oikeita päätöksiä ja saamaan aikaan tuloksia. Verkostossa on muita minun tyyppisisiä jo jossain vaiheessa kannuksia ansainneita osaajia, jotka haluavat auttaa muita yrityksiä. Meitä on ympäri maailmaa ja meillä ei ole kallista hallintoa tai toimistoa. Me toimimme verkossa ja teemme töitä yhdessä ja erikseen.

Työ on alkamassa ja jos sinulla on halu olla mukana tässä verkostossa, niin ota yhteyttä. Sama tai oikestaan eri, vielä löyhempi verkosto kokoontuu myös perjantaisin Skypeneuvottelussa. Kello 14.00.

Mitä tuohon sammakkoon tulee, niin se tulee olemaan seuraavan kuukauden ajan minun tunnus. Koitan herättää ajatuksia siitä ettei Sadun Prinssiä ole. Ei konsulttirintamalla, IT-puolella, ei markkinoinnissa, ei netissä- ei missään. Moni asia vaatii kovaa työtä ja päättäväisyyttä. Sekä kykyä kyseenalaistaa oma toimintansa.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

lokakuu 2009
ma ti ke to pe la su
« syys   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: