//
Luet
Innovaatio

Kuinka sinä vietät vapaa-aikasi?


Itse olen huomannut, että oma kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut. Television ohjelmakartta ei sovi minulle. Silloin kun katson sieltä jotain, niin se tapahtuu paljolti sattuman varassa. Mitään säännöllistä must-juttua ei ole.

Illat pääsääntöisesti menee joko uutisia surffatessa, facebookkia päivittäessä, TV-Kaistan ohjelmavirtaa seuratessa ja lapsia paimentaessa. Videoita tulee joskus katsottua, mutta sekin vaatii joko käyntiä vuokraamolla tai vanhojen läpikelattujen uudelleen katsomista.

Sinänsä outo tilanne, sillä uskon etten ole ainoa. Oudoksi tilanteen tekee sen, että samaan aikaan kun televisiot teknisesti ovat parantuneet, niin oma kulutustottumus siirtää vapaa-aikaa tietokoneen tai käsitietokoneen pariin. Miksi näin? Ehkä sen takia, että näissä laitteissa voi katsella sellaista ohjelmistoa, josta itse pitää, siihen aikaan kun itse haluaa. Tiedän, että monen sisällön voisi siirtää digiboksiin tai suoraan televisioon, mutta se tarkoittaa kyykkimistä johtojen seassa ja se ei ole minun mieleeni.

Nyt kysynkin, kuinka sinä näet television muuttuvan ja sen sijaan että tulee mediamaksu, niin voisiko Yle ja muut kanavat toimia jollain ihan muulla tavalla. Tai toisaalta tarvitaanko kanavia? Olisiko parempi että on ohjelmia, joita kootaan ja iTunes Genius tyyliin koostetaan sinulle katsottavaksi siinä isossa vähintään 40 tuuman viihdelaitteessa, joka nyt seisoo tyhjänpanttina nurkassa.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

marraskuu 2009
ma ti ke to pe la su
« Lok   Jou »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: