//
Luet
Yleinen

Hyvä mieli


Olen seurannut Kööpenhaminan ilmastokokousta mielenkiinnolla, vaikka mitään virallista sopimusta käsittääkseni ei saada aikaan. Samaan aikaan normaalia kylmempi ilmanhenkäys on vallalla monessa maassa. Mutta eikös sitä ole ennustettu, jos ilmasto muuttuu, niin äärivaihtelut kasvavat.

Tämä blogikirjoitus tulee olemaan suurella todennäköisyydellä viimeinen tälle vuodelle. Tosin kun saan jouluksi mieluisia vieraita, niin ehkä saan uuden idean tai muuten vain tekosyyn karata ”toimistooni”.

Syksyllä kerroin eräässä blogikirjoituksessa tulevista joululahjoista.  Sen takia tänä vuonna haluan säästää ilmastoa.  Minun joululahjani tulee olemaan, poislukien oma perhe, seuraavanlainen:

  • Pari ihmistä saa lahjakortin
  • Kaikki te loput saatte hyvän mielen. Lahjoitin 150 € John Nurmisen säätiön kautta rahaa Puhdas Itämeri-kampanjalle.

Miksikö? Syitä on monia. Meillä kaikilla alkaa olla jo kaikkea, joten en halua ostaa mitään turhaa, joka laitetaan nurkkaan odottamaan. Toisaalta jos joku minua kiinnostaa, niin se, että saisin taas ensi kesänä purjehtia veneellä Kaunissaareen. Viime kesänä minun yksi hauskimmista hetkistä oli viettää kahdestaan kaksi päivää keskimmäisen poikani kanssa purjehtien erittäin aurinkoisessa ja ehkä jopa tuulettomassa säässä.Sen takia toivon, että Itämeren likaantuminen saadaan estettyä.

* Koska YouTube poisti videosta Rod Stewartin I am Sailing kappaleen, niin laita se taustalle soimaan ja katsele sen kanssa.

Toinen yhtä hyvä syy on se, että viime keväällä vaimoni viimeisimpiä tekemisiä vanhassa tehtävässään oli kirjoittaa puhe Paavo Väyryselle, joka piti sen Saksan Kauppakamarin tilaisuudessa. Puheen idea oli Itämeren suojelun tärkeys.  Annoin auttavaa kättä vaimolleni. Muutamat hauskat sanavalinnat, kuten -Itämeri on Suomelle muutakin kuin teollisuuden Autobahn Euroopan markkinoille- säilyivät puheessa. Puheesta ei tullut legendaa, mutta ainakin sitä kehuttiin talon sisällä.

Kolmas syy on se, että viimeinen tehtäväni Aktia Pankissa oli auttaa John Nurmisen säätiötä luomaan nämä sivustot. He tekevät hyvää ja konkreettista työtä. Toisaalta minulla on tunneside kyseiseen firmaan, sillä aikoinaan olen ollut heidän toimistossa ja satamahommissa opiskeluaikana.

Hyvää joulua ja palataan uusien ideoiden kautta ensi vuoteen!

Antti Larvala

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

joulukuu 2009
ma ti ke to pe la su
« Mar   Tam »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: