//
Luet
Markkinointi

Ympäripyöreitä vastauksia


Olet varmaan saanut joskus ympäripyöreän vastauksen. Se lämmittää todella paljon, ainakin yhtä paljon kuin johtokunnan kiitos ilman palkankorotusta. Jokainen meistä sen tietää, mutta siitä huolimatta näinä kiireisinä aikoina joskus voisi olla parempi olla vastaamatta kokonaan kuin vastata ilman mitään suurempaa ajatusta. Tai sitten istua alas ja miettiä sitä vastausta.

Mistäkö tämän päivän juttu lähtee käyntiin. Viime perjantaina sain viiden päivän odotuksen jälkeen vastauksen kysymykseeni minun puhelimeni valmistamalta yritykseltä. Vastaus oli tyyliin, jossa kerrottiin takuun yleisehdoista ja siitä kuinka saisin puhelimeni huoltostatuksen katsomalla sen sarjanumeroa. Mutta jos puhelin on huollossa, niin en silloin pääse katsomaan kannen alle sarjanumeroa. Samanlaisia yleisvastauksia melkein jokainen iso ja pienempi yritys lähettelee. Tällä he kuittaavat asiakkaan kysymykset. Joskus tuntuu siltä että halvemmaksi tulee kun vastaa kerralla kunnolla, kun heittelee puolihuolimattomasti yleisvastauksia, joissa ei ole mitään logiikkaa.

Mutta ilonpäivä koitti kun eilen sain uuden puhelimen. Vanhaa ei voitu korjata ja uusi oli todella uusi. Sen ohjelmisto oli suomalainen ja runko tehty Belgian markkinoille. Joten näppäimistössä oli muutoksia. Jos painan q- kirjainta, tulee a-kirjain. Jos painan z-kirjainta tulee w-kirjain. Huutomerkistä tulee piste ja ;- näppäimestä tulee ä-kirjain. Tähänkö tämä on nyt menossa. Voisiko sitten käydä samaa autoissakin kun Volvo siirtyy kiinalaisomistukseen. Kun painaa pissapoikaa niin tuleekin äänimerkki. Runko olisi tehty Belgiassa/Hollannissa ja auton ohjaussofta kiinassa.

Katsotaan saanko jonain päivänä taas sellaisen puhelimen, jossa näppäimet taas ovat oikeassa paikassa tai saanko joskus sellaisen vastauksen joltain yritykseltä, jossa vastaus ei ole automaattinen vastauspankin tuotos. Nyt odotan taas vastauksia.

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

tammikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Jou   Hel »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: