//
Luet
Markkinointi

Lapsiperhe matkustaa


Normilapsiperheen matkustaminen on helppoa. Perheeseen kuuluu kaksi aikuista ja melkein kaksi lasta. Silloin mikä tahansa nettivaraus onnistuu ilman mitään isompaa mietintää. Hotellit on mitoitettu kahdelle aikuiselle ja melkein kahdelle lapselle, jolloin lisäsängyllä selvitään. Mutta sitten kun seurue ei täytä kaikkia standardeja, vaan matkaan tulee vaikka kaksi aikuista ja kolme lasta, tai kolme aikuista (pariskunta plus isovanhempi) sekä kolme lasta, niin silloin harva nettivarausjärjestelmä onnistuu. Kuitenkin jos soittaa suoraan hotelliin, niin siellä löytyy aina ratkaisu. Ongelmaksi vain tulee se, että harvoin hotellin varausnumeroa näkyy tai se kääntyy johonkin keskusvaraamoon, jossa palvellaan taas tuota normisettiä.

Sen takia aloin miettimään Lekanen TalkNow Activen käyttötapausta hotelleille. Palvelu toimisi siten, että aina kun asiakas nettisivulla ylittää normikuvauksen, niin sivustolle ei tuoteta sitä vakiotekstiä, jossa sanotaan ettei tälläistä tilausta voida ottaa vastaan, vaan tarjotaan yhteydenottolomake, jonne annetaan puhelinumero ja sen jälkeen hotelli soittaa ja tarjoaa muuta vaihtoehtoa.

Palvelun etuna on se, että nyt saadaan kiinni sellaiset asiakkaat, jotka varmasti tulevat suosittelemaan palvelua muille saman elämän(kohtalon) jakajille. Minä ainakin suositan hotelleja muille kohtalontovereille, jotka palvelevat muitakin kuin normiperheitä.

Ai miksikö tälläistä tänään ajattelen. Syy on selkeä. Olen taas katsellut lomamatkoja ja turhaantunut netin jäykkään palvelumalliin. Tosin se takaa minulle mahdollisuuden myydä palveluitani vielä usealle yritykselle.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

maaliskuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Hel   Huh »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: