//
Luet
Innovaatio

Mobiilimaksupääte


Kun eilen kirjoitin mobiilista maksupäätteestä, niin sen jälkeen tsekkasin paria ihan innovatiivista palvelua, jossa tehdään jo sellaista mistä olen puhunut. Ei sattumalta, mutta idea on löydetty ja sen jatkojalostamalla päästään johonkin sellaiseen mitä voisi moni kauppias, mutta miksei myös mattimeikäläinenkin tarvitsisi.

Usein tulee vastaan tilanne, jossa ei ole mukana käteistä, mutta kortti kyllä löytyy. Silloin olisi hyvä, jos kauppiaalla olisi käytössä oheisen videon tyylinen palvelu.

Palvelu on ihan käyttökelpoinen. Tosin jos tekisi kortin lukijaan aukon, jonne syötetään kortti ja sen jälkeen allekirjoituksen jälkeen annetaan PIN-koodi eikä allekirjoitusta, kuten esimerkissä ja syötetään oma puhelinnumero kuittia varten. Sen jälkeen iPhone, tai mikä muu tahansa matkapuhelin lähettää kortin tiedot prosessointia varten. Maksusta tulee hyväksymistieto kuittina ostajalle. Kauppias voisi maksaa palvelusta pelkän transaktiomaksun, joka olisi esim. 3 % ostoksen loppusummasta tai 2,5 % ostoksen loppusummasta, jos on valinnut esim. kuukausittaisen 5 € kiinteän tilin käsittelymaksun.

Nyt ehkä kysyt, paljonka asiakkaalle tuo maksaisi. Se maksaa juuri sen verran kun kauppias laittaa myymälle tuotteelleen hinnaksi. Kauppias ottaa oman katteensa siitä.

Juuri tälläisiä ideoita mobiili-Suomi tarvitsee. Palvelun ylläpitäjä tekee palveluita eri päätelaitteille. Kertakustannus on eri applikaatioiden tekemisestä eri mobiilialustoille, jonka jälkeen kustannukset ovat minimaaliset.

Itse tykkään tuosta ideasta ja esityksestä. Se on minusta erittäin helppo ymmärtää. Kommentoikaa ja antakaa ideoita, jossa tälläistä palvelua voisi käyttää. Myös pankeissa työskentelevät ihmiset, tyrmätkää tai kehittäkää lisää. Foorumi on vapaa!!

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: