//
Luet
Innovaatio

Seuraa jälkiäsi


Joka aamu kun aloitan työpäivän, niin käyn läpi muutaman tilaston, jonka avulla suunnittelen mitä seuraavaksi pitää tehdä. Google Analytics ohjelmasta katson läpi mistä eri sivustoille, joissa minun käden jälki näkyy, tiedot onko trafiikkia ollut, mistä ne ovat sinne tulleet ja millä hakusanoilla. Samaa teen myös tämän sivuston osalta. Samalla huomaan mitkä aiheet kiinnostaa ja mitkä ovat vähemmän kiinnostavia.

Kolmas tilasto on Lekanen palvelun tiedot, eli seuraan kuinka paljon sivuillani käy asiakkaita, jos olen laittanut tietyille firmoille esitettä palvelusta. Näen ihan samat tiedot kuin Googlessa, mutta näen ne reaaliaikaisesti. Samoin näen jos sivuillani on joku käymässä ja mitä sivuja hän siellä klikkaa. Tosin en tiedä kuka hän on, ainoastaan IP-osoitteen. Tosin isoissa firmoissa näen heidän nimen. Eli tiedän jos olen laittanut edellisenä päivänä heille esitteen palvelusta että he tulevat takaisin etsimään lisää tietoa. Jos olen laittanut hälyttimen päälle, niin saan kännykkääni hälytyksen että he ovat sivuilla ja voin tarjota vain heille yhteydenottopyyntölomaketta. Jos he laittavat puhelinnumeronsa minulle, niin kännykkäni taas hälyttää ja voin soittaa heti heille. Saan samanaikaisesti myös sähköpostimuitutuksen.

Kun on pieni toimija isojen välissä, niin pitää toimia erittäin tehokkaasti. Minulla ei ole erillistä analyytikkoporukkaa joka suunnittelee toimintojani, vaan tilastojen pitää olla niin helposti saatavilla, että ne voidaan hyödyntää heti oikeaan toimintaan.

Jos sinua kiinnostaa tietää kuinka Lekanen palvelu toimii, niin käy tänään 15.4.2010 www.cal360d.com– sivuillani kello 10.00 ja 16.00 välisenä aikana. Huomaat silloin kuinka sivuilla tulee yhteenottopyyntölomake, jos klikkaat siellä vähintään kolmea eri sivua. Ei tunkeileva, mutta selkeä pyyntö. Jos jätät yhteysnumerosi, niin soitan sinulle takaisin.

Myös muina päivinä hälytys on päällä, mutta enemmän satunnaisesti, sillä jossain välissä teen ihan jotain muuta.

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: