//
Luet
Yleinen

Akun lataus


Kesken puhelun kuuluu piip. Se on merkki siitä, että pitää laittaa kännykkä laturiin. Onneksi noita latureita alkaa olla kotona jo aikamoinen määrä. On vanhojen kännyköiden latureita ja uudempia. Aika usein laturi on saman puhelinmerkin, mutta kaikki eivät sovi uusimpaan puhelimeen. Onneksi olen saanut pari ylimääräistä laturia eri puhelinongelmien yhteydessä. Ja vaimolla on samanlainen laturi, jotta meillä on niitä sopiva arsenaali. Varsinkin kun nuo uusimmat laturit tuntuvat hajoavan suhteellisen helposti. Meidänkin perheessä tälläiset ohuen varren omaavat uusimmat laturit ovat jo kolme kertaa lentänyt roskikseen, koska niiden pistokeosa, mikä laitetaan puhelimeen on taittunut ja niiden toiminta on loppunut.

Tämän takia olen miettinyt, onko laturin tekeminen kannattavaa businesta ja sen takia niistä tehdään tarpeeksi heikkoja, että jokainen joutuu ostamaan ainakin yhden uuden kännykän (24 kk max) eliniän aikana. Onneksi käsittääkseni latureissa ollaan päästy sopuun, että jatkossa tulee vain yhden mallisia ja jokainen valmistaja joutuu siihen tyytymään. Ainakin niin olen joskus lukenut. Jos tälläinen on totta, niin se olisi hyvä.

Nyt kun muutkin laitteet saataisiin samaan malliin,  jolloin kotona ei lojuisi eri kaapeissa ja lattialla erilaisia sähköjohtoja ja laitteita, jotka sopivat vain yhteen laitteeseen. Tosin joskus tuntuu siltä, että kaikki nykyään pitää ladata USB-portin kautta. Eli kun tietokoneesta loppuu USB-pistokkeet, niin ostetaan liitin joka yhteydessä tietokoneeseen.

Tai kun sähköjohtopistokkeita varsinkin vanhoissa taloissa on rajallinen määrä, niin jatkopistokkeita alkaa olla joka huoneessa monta kappaletta.

Mutta sen takia on välillä hyvä, että sammuttaa tietokoneet ja muut laitteet viikonlopuksi ja antaa oman päätietokoneen lataantua tekemällä ihan jotain muuta. Minä aion viikonloppuna lataantua pelaamalla Hollannissa lacrossea. Vastassa on Den Haagin joukkue ja odotettavissa on kovaotteinen peli, jonka jälkeen vanha mies tuntee lihaksissaan kipua, mutta sellaista kipua, josta on todellisuudessa iloinen. Jos et tiedä mitä lacrosse on, niin oheen olen liittänyt muutaman pelin pätkän meidän aikaisemmista koitoksista. Olen sanonut kavereilleni, että sitten kun olen tarpeeksi vanha, etten enää osu liikkuvaan palloon, siirryn golfin peluuseen. Vielä sen aika ei ole.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: