//
Luet
Innovaatio, Mainokset, Markkinointi

Kuva kertoo enemmän


Minä olen  visuaalinen ihminen. Pystyn hahmottamaan ja muistamaan asioita parhaiten kuvina. Sen takia minun metodi esittää asioita on kuvallinen. Tykkään piirtää kuvia ja kertoa asioista kuvilla. Sen takia minulle lyhyet videot ja piirretyt kuvat ovat parasta tapaa kertoa asioista. Belgia on tämän takia hieno maa. Täällä kerrotaan paljon asioita kuvin, varsinkin sarjakuvin.

Itse olen työssäni etsinyt helppoa tapaa tehdä nopeasti piirrettyjä filmejä. Eilen tein löydön. Jenkkifirma GoAnimate mahdollistaa piirrettyjen filmien tekemisen. Heidän ansaintamalli on hieno. Palvelu itsessään on ilmainen ja siellä on paljon hienoja hahmoja ja kuvia taustalla, johon vain tekee käsikirjoutuksen ja sen jälkeen tiputtelee hahmoja paikoilleen ja muuttaa niiden ilmeitä ja tekemisiä. Lisähahmojen tekminen maksaa, tosin muutaman euron kappale. Eihän tällä vielä elä. Tehdyn filmin voi linkittää omalle sosiaalisen median sivustolle, mutta jos haluaa ladata filmin omaan käyttöön, niin se maksaa 1,95 taaloissa. Nyt laskit varmaankin ettei tälläkään vielä elä. Se, mistä heidän raha tulee, on yrityskäyttäjät. Jos haluaa filmin ilman heidän logoansa, niin filmi maksaa 250 taalaa kappale. Hinta ei ole yritykselle kova, sillä jos nyt kävelet animaattorin luo ja pyydät firman sivuille piirrettyä filmiä, niin hinta tulee olemaan vähintään 5 000 €, että edes sellaista suunnitellaan.

Sen sijaan minä esim. eilen mietin, että alan tehdä piirrettyjä (noin max. 5 minuuttia) hintaan 750 € kappale. Siihen sisältyisi käsikirjoitus, tekeminen ja puheen lisääminen sekä jakelu eri sosiaalisiin medioihin. Minun työlleni tulee siis hintaan 500 €, mikä on kuitenkin suhteellisen edullista, koska sen sijaan että yritys itse miettisi kuka tämän tekee, niin minä tuotan käsikirjoitusehdotuksia annetuista aiheista tähän hintaan myös.

Itse eilen kokeilin palvelua ja tein kaksi filmiä joissa ei ole puhetta, pelkästään puhekuplat. Filmit on tehty nopeasti ilman isompaan käsikirjoitusta ja tarkoituksena vain kokeilla kuinka helppoa piirretyn filmin tekeminen voisi olla.

Minä lupaan yritykselle, että jos huhtikuun aikana tilaa filmin, niin 24 tunnin sisällä heidän filminsä on valmiina ja sen voi linkittää kaikkialle. Hinta on tämän ajan vain 500 € per max. 5 minuutin filmi. Voisiko esim. uusien palveluiden ohjeistamisen tehdä paljon helpommin, mutta samalla mukavasti.

Kertokaa kommentit ja kokeilkaa itse. Aika hauska tapa viestittää.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: