//
Luet
Innovaatio

Sanomalehti joka lähtöön


Vaikka vietänkin usean tunnin päivässä tietokoneen ääressä, niin viikonloppuaamujen riemu on tuore sanomalehti, jonka luen sängyssä. Lehti on mitä mainioin tapa saada tiivistetysti päivän uutiset. Aamulla. Jos lehden lukee myöhemmin, niin suurin viehätys on kadonnut. Sen takia luen paikallisia sanomalehtiä, sillä ne saa aina aamulla.

Viikonloppuna luin mielenkiintoisen artikkelin uudesta palvelusta. Yritys nimeltä Newspaper Club, toimii markkinoilla, jonka pitäisi olla kuollut. Heidän ideansa on äärimmäisen erikoinen. He mahdollistavat jokaiselle mahdollisuuden tehdä itselleen sanomalehden. Idea on seuraava. Sinä kokoat lehden jutut, sen jälkeen laitat lehden sisällön muotoiltuna Newspaper Clubille, joka etsii sinun läheltä sanomalehtipainon, joka painaa lehden sinulle ja sinä haet lehdet, jotka sitten myyt eteenpäin. He tekevät yhteistyötä kaikkien lehtipainojen kanssa, sillä sanomalehden painamiseen tarvitaan koneita vain aamuyöstä, jonka jälkeen ne ovat toimettomina 20 tuntia päivässä. Lehden saa joko mustavalkoisena, hintojen ollessa 5 kappaleen versiossa 35 puntaa painatus ja 300 kappaleen painatus maksaa 330 puntaa. Lehden saa myös värillisenä.

Jos omat ideat ja jutut eivät riitä, niin Newspaper Club auttaa sinua löytämään sisältöä. Tälläinen uuden ajan lehti toimii mielenkiintoisella niche-markkinalla, jossa isossa maassa voi olla mahdollisuus. Mutta yksi huono puoli tässä on. Sanomalehteä en saa käsiini hypisteltäväksi aamulla.

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: