//
Luet
Yleinen

Soita mulle Zorbas!


Viikonloppuna Brysselissä valtionvarainministerit kokoontuivat sopimaan Kreikan tukipaketista. Raha menee tarpeeseen, mutta onko se tehokasta? Varsinkin kun näyttää siltä että samanlainen tai paljon isompi rahareikä on tulossa Espanjansta, Portugalista, Italiasta, Belgiasta jne. Täällä Belgiassa ei ole edes hallitusta, joka päättäisi asioista.

Kun olen työni parissa päässyt tutustumaan näihin maihin pintapuolisesti, niin paljon siellä olen nähnyt mahdollisuuksia, tehostamiskonsulttina. Oma kokemukseni esim. Belgian pankkimaailmasta tai hallinnosta on se, että siellä pyörii liikaa ihmisiä siirtämässä paperia paikasta toiseen. Mitään ei tarkisteta eikä myöskään kyseenalaisteta.

Samaa huomaan myös Suomessa. Lisätään hallinnon tehtäviä, mutta ei kysellä miksi. Samaa myös näin kun juttelin Euroopan Parlamentin edustajien kanssa. Sen sijaan, että siellä mietitään kuinka tehtävät voisi tehdä tehokkaammin, niin siellä on tarve 120 uudelle työpaikalle, koska Lissabonin sopimus tuo heille uusia tehtäviä.

Jos ja kun Kreikka saa lisää rahaa, niin voisiko olla mahdollista, että siellä aletaan vaatia palkanmaksu palkkatilille. Kreikassa kun on vain joka neljännellä aikuisella pankkitili. Yksinäisen naisen on vaikea edes aukaista tiliä. Jo sillä voitaisiin seurata, että palkka maksetaan josta voitaisiin saada verot paremmin kerättyä. Nyt palkka maksetaan käteisenä ja siitä usein ei jää mitään kirjan pidollista jälkeä.

Toivotaan nyt parasta ja pelätään pahinta, voi olla että sivistyneen elämän syntysijat tuovat myös meille todella pahan rappion.

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

Touko 2010
ma ti ke to pe la su
« Huh   Kes »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: