//
Luet
Innovaatio, Markkinointi

Kuinka irtisanoa sopimus?


Meistä usea on joskus joutunut tilanteeseen, jossa syystä tai toisesta pitää irtisanoa oma sopimus. Syynä voi olla muutto toiselle paikkakunnalle tai vaimo vain kieltää aikuisen miehen tilaamasta Korkeajännitystä vedoten lukijan korkeaan ikään.

Netistä usein tilaaminen onnistuu aivan mainiosti, mutta mitäs tehdään jos haluaa lopettaa palvelun. Voit soittaa asiakaspalveluun ja pimpelipompeli, siinä sitten vierähtää vartti jos toinenkin ennen kuin pääset keskustelemaan henkilökunnan kanssa. Usein vielä sinun tilauksen lopettaminen ei onnistu kuitenkaan jostain teknisestä syystä.

Kun tilauksen lopetus ei onnistu kerralla, niin sitten asiakkaalle jää paha maku firmasta. Mikä tietysti näin verkkoaikana johtaa siihen, että asiasta kerrotaan verkkojen keskustelupalstalle kavereille ja virtuaalikavereille.

Mitä jos firmalla olisi nettisivu, jossa sanotaan- tästä lopetat tilauksesi. Syötät sitten sinun nimesi, osoitteesi, asiakasnumerosi ja sitten allekirjoitat lopetuksen sähköisesti. Lopetustieto menee automaattisesti firman asiakasrekisteriin, sinä saat sähköisen kuitin lopetuksesta ja firma saa oman kopion.

Tälläinen on mahdollista. Onnistuu kyllä, tiedät kyllä missä!

Tosin voihan tilauksenkin tehdä näin ja saat automaattisesti laskun sähköpostiisi allekirjoituksen yhteydessä. Sekin onnistuu, tiedät kyllä missä!

Nyt vain vinkkaamaan omalle työpaikan pomolle kuinka turhaa työtä voi tehostaa ja omalle pomolle tästä ei kerrota, ettei se lopeta hyviä lehtiä.

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

syyskuu 2010
ma ti ke to pe la su
« Elo   Lok »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: