//
Luet
Yleinen

Tuoteseloste ja vastuuvapaus


On hyvä, että ihmisistä huolehditaan. Muutoin he voivat tehdä tyhmyyksiä. Sen takia jokaisessa tuotteessa on tuoteseloste ja jokaisen tilauksen yhteydessä on vastuuvapausilmoitus, joka pitää käydä hyväksymässä. Ärsyttävin ehtojen hyväksyminen on Ryanairin nettisivuilla, joilla pitää ensin hyväksyä lentohaun yhteydessä heidän ehtonsa ja sitten vielä antaa suojauskirjaumia, ennen kuin pääsee näkemään/ vertailemaan hintoja.

Koska tuoteseloste ja vastuuvapaus alkaa olla arkipäivää, niin ne varmaan seuraavaksi siirtyy normaaliin elämäämme. Vaikka elämän alkuun, jossa kaksi ihmistä päättää tehdä jotain kaunista. Sitä ennen kumpikin antaa omaan tuoteselosteen toiselle luettavaksi ja myös vastuuvapauden, jossa kerrotaan että palvelua tuottava ei ota vastuuta sen kestosta tai pituudesta. Myös palvelu saattaa aiheuttaa nautittuna hyvää tai huonoa oloa.

Sitten kun tuotos ehkä tulee maailmaan, niin siinä on mukana lappu, jonka vanhempien/ synnyttäjien pitää täyttää. Tuote saattaa olla viallinen eikä täytä vanhempien kaikkia toiveita. Myöskään historiallinen aikaisempi tuotto ei ole tae siitä että lapsesta tulee nero/ NHL-tähti/missi/ insinööri Nokialle tai jotain muuta haluttua.

Tulevaisuudessa myös kouluun tulee vastuuvapauslaput ja tuoteselosteet, jossa kerrotaan mitä tullaan opettamaan ja opettajat eivät ota vastuuta siitä, että opetuksen tuloksena tulee täysipäisiä oppineita aikuisia, vaan mahdollisesti jotain ihan muuta. Toisaalta vanhemmat antavat opettajille myös omat tuoteselosteet ja vastuuvapaudet lapsista. Kaikki ei välttämättä ole sitä, miltä ne päälle päin näyttävät.

Näin elämä jatkuu tulevaisuudessa eri vastuuvapauksien ja tuoteselosteiden maailmassa. Sen sijaan että vain eläisimme ja ottaisimme itse vastuuta asioista, niin helpommalla pääsee kun siirtää vastuun muille.

Ps. Kun olet lukenut tämän jutun, niin minä en ota vastuuta sen jälkeisestä elämästäsi.

 

 

Mainokset

About Larvala Antti

Ideanikkari, markkinoija, maksuliikekonsultti, verkkoeläjä, oluen ystävä.

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2012
ma ti ke to pe la su
« Maa   touko »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: