//
Mistä keskustellaan?

Keskustelun aiheet liippaavat tuotteiden, palveluiden, mainonnan ja markkinoinnin kehittämistä, mutta myös kuinka yritys voi tehokkaammin kehittää omaa sisäistä viestintää ja hallintoa. Uskon, että kun asioita katsoo joskus hiukan ulkoapäin, niin asioita näkee paremmin.

Itse olen pankkialalla kannukset saanut ammattilainen. Mutta harrastukseni on keksiä sekä omalle työntantajalle että muillekkin tahoille uusia palveluita. Itse en tykkää tilanteesta, jossa sanotaan, että nyt kaikki on valmista ja mitään ei pidä muuttaa. Usein pitää keksiä kymmenen kertaa enemmän ennen kuin yksi idea toteutetaan. Sen takia tällä sivulla on tarkoitus kerätä ideoita ja myydä niitä eri tahoille. Aina löytyy yrityksiä, jotka ennakkoluulottomasti lähtevät testaamaan ideoita. Ja aika usein saavat siitä etulyöntiaseman kilpailijoihin.

Eli itse heitän uusia tuoteideoita tänne varastettavaksi ja toivon että myös te itse ideoitte. Sen jälkeen keskustellaan, ideoidaan, torpeedoidaan ja katsotaan mitkä ideat kantavat ja mitkä vaativat vielä lisää tuotekehitystä. Voi olla että me kaikki saamme enemmän myytäviä ideoita eri firmoille, jotta rikastumme.

Itse uskon että tulevisuudessa yhä enemmän ihmiset yhdessä luovat asioita! Verkko ei ole enää mikään hypetysjuttu, vaan sen avulla kaikki ihmiset ympäri maapalloa ovat yhteydessä toisiinsa.

Mainokset

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« touko    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään
Mainokset
%d bloggers like this: