//
Palvelut

Tuotekehitys

  • Ideointisessio                                                                                                                           50 €
    Sisältää intensiivisen keskustelu ja iteraatioideoinnin joko palvelun, tuotteen tai markkinoinnin kehittämisestä.  Palaverin jälkeen toimitetaan 24 tunnin sisällä muistio ehdotuksesta. Palaveri voidaan pitää puhelimessa, sähköpostin välityksellä, Skypen avulla tai jollain muulla sovitulla tavalla.
  • Asiakkaiden integroiminen suunnitteluun                                                       alkaen 400 €/kk
    Asiakkaat sidotaan uuden suunnitellun ja kehittämiseen. Palvelu liitetään tilaavan yrityksen nettisivustolle, jonne asiakkaat voivat lähettää ehdotuksia, kehitysideoita ja keskusteluja. Ideat kerätään, muokataan ja viedään tilaavalle yritykselle jatkojalostettavaksi.  Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun moderoinnista, teknisistä kuluista ja muista ongelmista, kaikki ne kuuluvat minulle. Kysy lisää!
  • 10 uutta ideaa! kuukaudessa                    100 €/kk plus toteutetun tuoteen osalta 500 € kertakorvaus
    Lähetän joka kuukausi 10 ideaa, jonka avulla yrityksesi voi joko myydä lisää, kehittää uuden konseptin, tai vähentää omia kuluja. Jos ideani toteutetaan yrityksessäsi, maksat minulle 500 € kertakorvauksen.

Maksuliikennekonsultaatio (kuinka raha liikkuu yritykseen sisään ja ulos)

  • Maksuliikekonsultaatio ja ratkaisujen etsiminen                                        50 €/ tunti
    Olit sitten aloittamassa verkkokauppaa, tai hankkimassa uutta päivitystä taloushallintojärjelmään, niin kysy minulta kaikki ne eri vaihtoehdot, joiden avulla vältät pankkien ja IT-toimittajien sudenkuopat. Kaivan sinulle myös oikeat tiedot ja markkinahinnat eri palveluihin. Opastan myös kädestä pitäen palveluiden asentamiseen ja kaupan rakentamiseen. Myös SEPA-konsultaatio ja selkeä ohjeistaminen kuinka raha liikkuu jatkossa Euroopassa.

Myynti- ja markkinointipalvelut

  • Myynnin ja markkinoinnin esikartoitus                                                                    20 €
    Lyhyt puhelinkartoitus tarvittavista asioista, kesto 30 minuuttia
    – Sisältää tarvittavien tietojen hakemisen, lyhyen yhden sivun muistion ehdotettavista toimenpiteistä, joiden avulla yritys voi aloittaa liiketoimintansa pyörittämisen ja kehittää myyntiä uusien jakelukanavien avulla. Muistio toimitetaan 24 tunnin sisällä haastattelusta.
  • Myynti ja markkinoinin laaja toimenpidesuunnitelma                                 200 €
    Laaja puhelinkartoitus myyntiin ja markkinointiin liittyviin ongelmiin ja ratkaisuehdoituksiin, kesto 120 minuuttia
    Sisältää laajan muistion, johon on kerätty konkreettisia tietoja kuinka ongelmia voidaan poistaa, mitä eri hankinnat tulevat maksamaan ja mistä tarvittavia tuotteita/palveluita voidaan hakea. Muistio toimitetaan 48 tunnin kuluttua  kartoituksesta.
  • Täydellinen markkina- ja myyntikartoitus                              Sopimuksen mukaan, vähintään 1000 €
    Sisältää usean haastattelun yrityksen sisällä, jossa kartoitetaan myynnin ja markkinoinnin esteet, sekä luodaan useita ratkaisuvaihtoehtoja Avaimet Käteen- periaatteella. Laajuus ja palvelu sovitaan aina tapauskohtaisesti.
    Sisältää erittäin kattavan konkreettisen toimenpidesuunnitelman.
  • Etämyynti                                                                                                               Komissio, kysy hinta
    Palkkio tulee ainostaan myydyistä kaupoista. Varsinkin jos huomannut, että Suomen rajat ovat liian pienet sinulle. Brysselistä käsin välimatka asiakkaisiin on paljon lyhyempi. Siinä ajassa kun lennät vasta asiakkaan luo, olen käynyt siellä, tavannut ostajat, sopinut kaupat ja ajanut takaisin kotiin.  Samoin ulkomaisen myyntikonttorin perustamisen kaikki vaiva on poistettu.

On myös paljon muuta mitä voin tehdä. Soita ja keskustellaan sinun yrityksen oikeista tarpeista.

050 4343343/ Antti

Keskustelu

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Viimeisimmät kommentit

toukokuu 2024
ma ti ke to pe la su
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Eniten klikkauksia

  • Ei mitään