//
Kuka ja mitä?

Parhaat ideat eivät synny tutkijakammiossa, laboratoriossa tai muissa suljetuissa ympäristöissä. Ne syntyvät kaikkien meidän ihmisten keskuudessa. Kuulolla- blogi on osa CAL360∘- Consulting Antti Larvala 360 Degrees-  yritystoimintaa, jossa autetaan muita yrityksiä keksimään parempia tuotteita asiakkaille.  CAL360∘ toimii  Belgiasta käsin, jonne muutin.

Teen töitä muutamalle pienemmälle firmalle. Tosin tilauskirjaani mahtuu vielä yrityksiä. Teen markkinointimateriaalia, uusien tuotteiden testausta, ohjeistusta, etämyyntiä sekä viestintää. Eli kaikkea mitä CAL360 voi tarjota.

Tällä sivulla kerron omia uusia ideoita eri firmoille ja te joko keksitte niitä vielä eteenpäin tai tyrmäätte ne sitten täysin. Jokaisessa tapauksessa syntyy hedelmällistä keskustelua ja vain sillä syntyy uusia palveluita, joita asiakkaat todella tarvitsevat. Parhaat ideat vien eteenpäin firmoihin kehitettäväksi.

Ai mitä sinä saat siitä että varastan sinun ideasi? Ainakin hyvän palvelun, mutta se ei aina riitä. Jos ideasi toimii hyvin ja sen haluat itse viedä eteenpäin, niin en myöskään kiellä sinua markkinoimasta ideaasi eri yritykselle. Tai sitten me yhdessä viemme asiaa eteenpäin ja laitamme tulot fifty- sixty tai jotain sellaista. Jos sinä viet ideaa eteenpäin, niin voin katsoa löytyykö minun verkostostani joku jolle idea kannattaa myydä.

Siis kuka minä olen?

Antti Larvala

Antti Larvala

Olen nelkyt ja risat pankki- ja IT-maailmassa kouliintunut kaveri, jolla on takataskussa pari akateemista tutkintoa sekä valtio-opista että markkinoinnista (MBA).  Olen työskennellyt sekä Suomessa että Jenkeissä isoissa yrityksissä. Ura on edennyt hyvin. Mutta aina mieltä on kaihertanut ajatus oman yrityksen perustamisesta  Nyt vaimoni työn takia siirryin syyskuusta lähtien Brysseliin ja minä pääsen kerrankin toteuttamaan sitä mistä olen jo pitkään haaveillut, eli pyörittämään omaa yritystä.

Jos sinulla joko yksityishenkilönä tai yrityksen työntekijänä on tarvetta uusille ajatuksille, niin ota yhteyttä. Samoin jos et tiedä mitä sinun yrityksesi tarvitsee päivittäisen maksuliikenteen hoitamiseen, niin yhden tunnin tehokkaalla puhelinneuvottelulla selvitän sinun yritykselle ne palvelut, joita sinä tarvitset. Tämä ei tarkota sitä että myyn Aktian tuotteita. Olen ollut ennen Aktiaa parissa muussakin rahalaitoksessa ja tunnen Suomen markkinat kuin omat taskut.

Soita ja kysy!

Antti Larvala
CAL360∘ – Consulting Antti Larvala

antti.larvala@cal360d.com

www.cal360d.com

Avenue Milcamps 169
1030 Schaerbeek
Belgium
+358 50 43 433 43
+358 9 2316 3378

Mainokset

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Viimeisimmät kommentit

Muualla verkossa ajateltua

kesäkuu 2018
ma ti ke to pe la su
« touko    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Eniten klikkauksia

Mainokset
%d bloggers like this: